Menu Sluiten

Donaties

Om alle deelnemers te kunnen voorzien van een goed werkende (race)fiets en fietskleding zijn we afhankelijk van jouw donaties. Heb je een racefiets die staat te verstoffen, of goede fietskleding die je niet meer draagt? Door het te doneren kun je bijdragen aan het realiseren van dit evenement!


Jij, ik en veel van onze fietsvrienden hebben allemaal over de jaren heen onze fiets en uitrusting verbeterd, gefinetuned. Veel van de ‘oude’ spulletjes hebben we weliswaar afgedaan, maar weggooien konden we ze niet. En juist dát, daar zijn wij naar op zoek. Een nieuwe bestemming voor je oude spul. Voor de Streetwise Cycle Race 2023.
Voordeel voor jou is dat door je oude dingen weg te geven creëer je ruimte voor nieuwe.

Dus die overvolle bak reserveonderdelen die je eigenlijk nooit meer gebruikt, dat uitpuilende schuurtje met oude wielen en frames, en die goede fietsbroeken die toch niet zo heel lekker zaten, alles op racefietsgebied kun je nu doneren. We komen het graag bij je ophalen. In de sociale werkplaats van De Regenboog Groep bouwen we er dan racefietsen van die ter beschikking gesteld worden aan deelnemers aan van de races en het team, en kleden we mensen als wielrenner.

Na het evenement gebruiken we de spullen voor het Streetwise Cycle Team.

Uitlenen

Heb je een fiets die je liever niet doneert, maar wel zou willen uitlenen voor het evenement? Ook daar maak je ons blij mee! Uiteraard zullen we goed voor je spullen zorgen.

Contact

Mail op kpolder@deregenboog.org of bel op 06-39830234, we zijn afhankelijk van jouw donaties. Je kunt je spullen ook langsbrengen bij de fietsenmakerij van de Regenboog Groep, op de Zeeburgerdijk 265. De fietsenmakerij bevindt zich in ‘het blauwe huis, je komt binnen via de rode deuren aan de rechterzijde van het pand.

Heb je geen spullen die je kwijt wilt, maar wil je het evenement wel ondersteunen?

We zijn ook heel blij met financiële donaties, je kunt je geld overmaken op:

NL05 ABNA 0467 7857 83 ovv. KP577 donaties streetwise cycle race tnv. HVO-Querido