Menu Sluiten

Voor ons materiaal zijn we volledig afhankelijk van donaties! In de vier jaar dat we met Streetwise Cycling bezig zijn hebben we een voorraadje racefietsen en fietskleding gedoneerd gekregen waarmee we onze teamleden hebben kosteloos hebben kunnen voorzien van een fiets en kleding. Ons team groeit nu vrij snel (gelukkig) en we zijn bijna door ons materiaal heen. We zijn daarom hard op zoek naar:

DONATIES GEZOCHT!

Onze groep fietsers groeit nog steeds rap. We komen daardoor krap in ons materiaal te zitten. De enige manier waarop we dit kunnen doen is door donaties van mensen die ons project steunen . We zijn vooral op zoek naar:

(oude)racefietsen

(oude) mountainbikes

Regenkleding voor op de fiets

Fietsschoenen

Maar je helpt ons ook enorm met fietskleding, helms en allerhande losse onderdelen. Bandjes, stuurlintjes, bidons etc.

FINANCIEEL STEUNEN

ALs je geen spullen hebt maar ons wel financieel wilt steunen dan maak je ons ook erg blij. Je kunt geld overmaken naar:

NL79 TRIO 0379 3155 64
t.n.v. De Regenboog Groep te Amsterdam

ovv. van ‘streetwise’

De Regenbooggroep is een zgn ANBI, voor eventuele belastingvoordelen bij schenkingen.

Contact

Mail op kpolder@deregenboog.org of bel op 06-39830234, we zijn afhankelijk van jouw donaties. Je kunt je spullen ook langsbrengen bij de fietsenmakerij van de Regenboog Groep, op de Zeeburgerdijk 265. De fietsenmakerij bevindt zich in ‘het blauwe huis, je komt binnen via de rode deuren aan de rechterzijde van het pand.